deniseiholland.blogg.se

Har kan ni fa lasa om min familj som bestar av mig sjalv, Denise 23 ar, min sambo Jelle 27 ar, Jaley var underbara prinsessa som foddes 1 oktober och aven varan finaste lilla hund Zanta som ar 2 ar.

valpar

Publicerad 2014-11-30 09:28:00 i Allmänt,

Vet inte om ni har läst det men  i har ju ett Co-owning kontrakt på Zanta och lite kort så innebär det att hunden är "vår" men kennel ägaren och vill gärna göra sin linje vidare så får man/betalar en del av hunden och så måste man åka på utställningar och då åtminstone 3 "really good" på rapporten, därefter måste man ta foton på höfterna och även göra ett mental test för att senare ta valpar på hunden (mellan 1-3 kullar) och då tar kennel ägaren två hundar som hon själv väljer (en tik och en hane). 
 
Vi har ju klarat alla tre underdelar nu, utställningar har vi ju vart på en hel del och Zanta har fått fina placeringar där, hon har A på Hd/Ad (fotona på höfter och armbågen) och klarade mental testet härom veckan.
 
Så i mars ungefär ska Zanta köpa och då ska vi para henne! Så nästa år blir det ingen bebis utan en massa valpar :D. Hoppas vi och håller tummarna på! Vi ska själva spara en hane är tanken och en tik ska förmodligen åka till Canada! Men vi får se, planen kan ju ändras fort! 
 
Just nu försöker Sarah hitta den perfekta hanen till zanta men jag tror att hon redan har hittat den men detta kan ju som sagt också ändras fort! Men hon har ju ett par månader på sig :)
 
Men det ska bli himla roligt att få ta valpar på zanta och vara med om detta! Hoppas bara att allt går vägen!
 
Är ni intresserade av att köpa en amerikansk Stafford så får ni jätte gärna höra av er för mer information! 
 
Älskade Zanta ♥ 
 
Han hunden som vi ska spara här vi två namn som vi tänkt och det är Dasher Och Qupid-Cupid . Detta är två namn från Tomtens renar. Jelle vill dock att vi ska döpa den till Claus (hsha) så när vi ropar på hundarna så blir det Zanta Claus ;). Har ni några förslag på namn?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela